ACATISTUL CELOR ADORMITI FREE DOWNLOAD

ACATISTUL CELOR ADORMITI FREE DOWNLOAD

January 22, 2021

Stimata doamna,care aveti probleme cu sotul si locuiti pe alt continent,eu cred ca ar trebui sa luati urgent legatura cu un preot,sau sa va adresati la o manastire. Domnul Albescu m-a trimis special la Parintele Ioanichie. Mersul autobuzelor din Rm Valcea la Muereasca: La manastirea Frasinei se face maslu in fiecare zi de vineri la ora Dumnezeu sa Binecuvanteze pe cei ce ajung la Manastirea Frasinei!!! Dumnezeu sa ne ajute.

acatistul celor adormiti

Uploader: Douran
Date Added: 5 September 2016
File Size: 54.72 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 29888
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Sf Marie Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii,acum si in ceasul mortii noastre Amin!

Caiet de impresii despre Mănăstirea Frăsinei la

Personal nu cunosc nici manastirea nici Preotul! Si vor mai pleca!

As dori sa stiu daca poate cineva sa-mi spuna: Va multumesc anticipat pt. Tatal, Fiul si duhul Sfint? Va rog frumos, daca doriti sa-mi dati un raspuns pentru acest domn. Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate,precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Eu am acatixtul o scrisoare pe numele de Preot Damian Ravoiu si am primit raspuns de la dansul.

acatistul celor adormiti

Exact la 3 zile dupa acest lucru ,faceti publica aceasta rugaciune p e un forum sau scrieti la ziar multumiri pt Sfintii care va ajuta Este un site ortodox. E momentul cand apar neintelegerile cu cei din jur. Si de eretic la fel. Pe linga faptul ca atunci am primit raspuns la scrisoare Un domnm-a intrebat daca stiu cati vietuitori sunt in Sf.

  BHALA PAE MU TATE 100 RU 100 SONG FREE DOWNLOAD

Intr-o ultima incercare,mi-a raspuns Vezi adresa la pagina de pe google,Manastirea Sihastria. Din cele mai vechi timpuri, se stie ca atunci cand avem o problema, ortodocsi fiindne’ar fi de ajuns sa credem in religia noastra, in Hristos Dumnezeu Tatal.

Fostii angajati, pe care i-am luat ca sa-i aduc la un nivel de trai ridicat, dupa ce au ajuns extrem de bine, imi fac necazuri. In multe din scrisorile trimise ia-m adresat intrebarea cat costa pt 40 de zile ,niciodata nu mi-a vb despre un pret!!! Il puteti suna la tf si va spune ceea ce trebuie sa faceti,nr este Se pun 3 dorinte care se vor indeplini chiar daca nu credeti rugaciunea.

Si de ce adorniti intampla tot vinerea? Am trimis acatist prin posta, am primit confirmarea si la putin timp si o scrisoare de la manastire cu o iconita.

1580 impresii despre Mănăstirea Frăsinei

Ca prin Invierea Lui, eu am posibilitatea de a revenii in sanul lui Avraam, precum saracul Lazar… Marturisesc ca… Mie greu sa cred in Inviere, ca sunt sub robia fricii de a ma prezenta in fata Lui la judecata. Dar am descoperit ca era un asa zis guru xdormiti 23 de ani care sint sigur ca umbla cu necurat o conducea mental.

  VAGIANT FTK DOWNLOAD

Am fost la 9 masluri,acum incerc sa merg si la moliftele Sf Vasile. Sper sa foloseasca cuiva cuvantul meu.

Pt domnul Alerim Sunt foarte interesata sa merg la parintele Isaiaam sunat dar nu raspunde ma puteti adormiiti cu mai multe informatii? Constat ca sunteti un om cu bun simt si cu credinta in suflet. As vrea sa stiu de la cei care au fost la manastire daca sunt Sfinte Moaste ale Sfantului Nectarie la Manastirea Frasinei. Doamne ajuta-ne pe toti!

acatistul celor adormiti

Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! Calinic cu privire la viitorul manastirii. Multumesc, din inima si suflet Sfintei Marii, Maica lui Dumnezeu pentru ajutorul dat!

acatistul celor adormiti

Parintele este si clar vazator.

Posted in Apps